78154

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


M. Václavek (85.132.169.34) --- 27. 7. 2007
Re: Optimalni davky krmení.

_____________________________________________________________
- z celkového množstva podám v 8. mesiaci 2/3 a zbytok do 15.9 a to z dôvodu, že tťen zbytok včely v tomto čase uložia do miest na plásty, kde bude zimovať zimný chumáč.
_____________________________________________________________
Tato rada má své opodstatnění u teplé stavby. U studené stavby pozbývá na významu.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23977


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
A.Turčáni (62.168.124.211) --- 27. 7. 2007
Re: Optimalni davky krmení.

Tato rada má své opodstatnění u teplé stavby. U studené stavby pozbývá na významu.

Táto rada platí tak u teplej ako u studenej stavby. Prečo som ju doporučil? Mám s ňou dobré skúsenosti, npr. pri uložení slnečnicového medu, ktorý môže mierne kryštalizovať, roztok podaný v odporúčanom termíne, bezpečne izoluje tento med a včely v zimnom prostredí odoberajú čisté glycidy a k medu sa dostanú až na jar.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23980


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu